Westerscheldezand

23,50 per kuub (excl. ritprijs en kosten handling)

Onze kiepwagens leveren t/m 22 kuub per rit. Lossen met de boordkraan t/m 12 kuub per bestelling. Leveren in BigBags maximaal 8 kuub per bestelling. Bij het afrekenen wordt op basis van uw leveradres de ritprijs berekend.

geladen
Categorie: Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Westerscheldezand is ideaal voor de aanleg van een (eb en vloed) paardenbak, paddock, het bezanden van voetbalvelden/kunstgras of het vullen van uw zandbak. Westerscheldezand is een zeer stabiel en mooi product.

Bent u van plan om een paardenbak aan te gaan leggen? Zie ons product Drainzand, dit is zeer geschikt om de drain van uw paardenbak in te verwerken.

Westerscheldezand is ook wel beter bekend als M3C-zand. Gezien M3C-zand een merknaam is van de organisatie NOC*NSF hebben wij geen M3C-zand in ons assortiment maar Westerscheldezand welke voldoet aan de eisen van M3C-zand.

Levering:
Westerscheldezand kan los gestort of in bigbags geleverd worden. Ook is het mogelijk (mits de situatie dit toelaat) het zand direct op de juiste plaats te lossen met de autokraan. Hierdoor hoeft u niet te kruien, maar u dient hierna wel het zand verder te verwerken door het zand te egaliseren en aan te trillen.

Wilt u tijdens 1 rit meerdere producten geleverd krijgen? Dit is mogelijk, echter kan 1 van de producten los gestort geleverd worden, de andere producten dienen in Bigbag of Minibag geleverd te worden, anders mengen de producten op in de vrachtwagen.
Afhalen behoort natuurlijk ook altijd tot de mogelijkheden!

Verwerking:
Wij leveren losse kuubs, dit wil zeggen dat als u het zand gaat verwerken het zandbed nog inklinkt / zakt. Als u het aantal kuubs heeft berekend (d.m.v. l x b x h), telt u hier dan altijd circa 10% bij op.

Het zand wordt onder certificaat geleverd en is ontzilt. 1m³ weegt circa 1.400kg.

Leuk weetje: Westerscheldezand van VoTra B.V. wordt per schip aangeleverd en een loskraan zorgt ervoor dat het zand uit het schip rechtstreeks op de kade komt. Kosteneffectief én minder CO2-uitstoot.

Andere suggesties…