Brekerzand grijs 0-2mm

65,00 per kuub (excl. ritprijs en kosten handling)

Onze kiepwagens leveren t/m 22 kuub per rit. Lossen met de boordkraan t/m 12 kuub per bestelling. Leveren in BigBags maximaal 8 kuub per bestelling. Bij het afrekenen wordt op basis van uw leveradres de ritprijs berekend.

geladen
Categorie: Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Brekerzand kan gebruikt worden om uw straatwerk mee in te vegen. Het zand heeft een hoekige structuur en gaat stevig tussen uw tegels of straatwerk zitten. Het zand heeft een grovere korrel, waardoor deze uitstekend water doorlaat. Zandsoorten met een fijnere korrel zien derhalve niet geschikt om in te vegen, gezien deze onvoldoende water doorlaten en het straatwerk niet verstevigen.

Grijs Brekerzand past niet bij elke kleur straatwerk, zie daarom ook ons product Brekerzand Geel.

Levering:
Brekerzand kan los gestort of in bigbags geleverd worden. Ook is het mogelijk (mits de situatie dit toelaat) het zand direct op de juiste plaats te lossen met de autokraan. Hierdoor hoeft u niet te kruien, maar u dient hierna wel het zand verder te verwerken.
Wilt u tijdens 1 rit meerdere producten geleverd krijgen? Dit is mogelijk, echter kan 1 van de producten los gestort geleverd worden, de andere producten dienen in Bigbag of Minibag geleverd te worden, anders mengen de producten op in de vrachtwagen.
Afhalen behoort natuurlijk ook altijd tot de mogelijkheden!

Verwerking:
Strooi het brekerzand over uw straatwerk en veeg de voegen goed in met een bezem.
De hoeveelheid die u nodig heeft is afhankelijk van de afmeting van uw straatwerk en grootte van de tegels/stenen, de breedte van de voeg en de dikte van de steen.
Gemiddeld gezien wordt er gerekend met: lengte x breedte van de bestrating, vervolgens vermenigvuldigt u de uitkomst met 0,05.

Het zand wordt onder certificaat geleverd. 1m³ weegt circa 1.500kg.

Andere suggesties…